You are currently viewing Audi je predvideo restajling svog modela E-Tron u 2023 godini
Audi E-Tron 2023

Audi je predvideo restajling svog modela E-Tron u 2023 godini

Audi je predvideo restajling svog modela E-Tron u 2023 godini

Audi je najavio manje promene na svom SUV elektrčnom modelu E-tron. Pretpostavlja se da će one doprineti još lepšem dizajnu ovog popularnog modela. Za sada su tu slike koje naglašavaju promene fluorescentnom narandžastom bojom. Audi želi da izazove interesovanje kod svojih kupaca za svoj redizajnirani E tron model koji će se pofjaviti početkom sledeće godine.

Ono što je prvo primetno na ovom prototipu je redizaaniran prednji branik i rešetke koje su veoma sliče Audi K4 modelu. Očekuje se da će se radizajnirati i točkovi. Takođe može se očekivati i po nekim pretpostavkama redizajn svetlosne grupe kao što je Audi u prošlosti i radio na većini svojih modela.

Audi E-Tron povećava domet

Audi E-tron će u svoje nove modele ugrađivati veći paket baterija da bi se povećao domet vožnje, uz pomoć efikasnijih električnih motora i revidiranih elektronskih sistema. Glasine sugerišu da bi ažurirani model mogao da ponudi „više od 600 km“ dometa u službenim laboratorijskim testovima – poboljšanje od više od 50 odsto u poređenju sa trenutnim modelom, koji nudi do približno 450 km u idealnim uslovima iu svom najefikasnijem obliku.

ISKORISTITE AKCIJSKE CENE SA POPUSTOM OD 38% ZA ALTERNATORE

Ceo ovaj paket redizajna se radi da bi Audi E-Tron zadržao što bolji rejting kod kupaca i da bi se sačekao novi K8 E-tron koji se radi na drugoj platformi koja će se primenjivati i na ostalim modelima koji izlaze iz fabrika Porsche grupacije. Tu se prvenstveno misli na Porsche električna vozila.

Neki izveštaji sugerišu da će se trenutni E-Tron prebaciti na ime K8 E-Tron za svoj fejslift – ali to tek treba da bude potvrđeno, a Audijevi medijski materijali nastavljaju da se o novom modelu pominju samo kao „E-Tron“. Očekuje se da će Audi E-Tron za 2023. biti predstavljen u narednim mesecima, uoči prvih evropskih isporuka sledeće godine.

Ostavite odgovor