LEFINDES

Lefindes kao firma poklanja veliku pažnju delovima za Audi i oni predstavljaju najbitnij segment poslovanje naše firme. U našem asortimanu se nalazi preko 50 renomiranih brendova sa svetskog tržišta. Lefindes u svom asortimanu i ponudi broji preko 100000 artikala. Pružamo Vam mogućnosti koje do sada niste imali. Za Vas uvozimo i distribuiramo sve relevantne svetske brendove. Tu je i naša online prodavnica koja Vam omogućava pristup ogromnom broju fabrika i brendova koji dolaze širom sveta. Lefindes će Vam omogućiti savete i punu tehničku podršku prilikom izbora.

lefindes auto delovi, auto delovi lefindes

MISIJA

Trudimo se da pratimo sve nove trendove automobilske industrije i samim tim proširujemo asortiman prema potrebama naših kupaca. Naša misija je da kupcima ponudimo optimalni kvalitet po što boljoj ceni. Tome doprinose naši dobavljači kojih ima preko 100 u našem sistemu. Svi naši kupci znaju da kupovinom delova za Audi mogu računati na najbolju cenu i rok isporuke. Naše brojke se svakim danom uvećavaju kako u pogledu broja artikala tako i u broju vernih kupaca.

auto delovi lefindes, lefindes auto delovi

Zbog Vas svakim danom postaljemo sve bolji

ONLINE PRODAJA

Prateći trendove sadašnjice odlučili smo se da se približimo našim kupcima putem online prodaje. Naš prodajni tim sačinjen od zaposlenih sa višegodišnjim iskustvom u prodaji auto delova za Audi će u potpunosti odgovoriti na Vaše upite. Kao težnju ka tome da svakoga dana napredujemo Vaši saveti, sugestije, pohvale i primedbe se veoma temeljno obrađuju. Naše brojke koje govore da nam sve više kupaca veruje u to što radimo govore da smo na dobrom putu.

LEFINDES