AUDI A3 DELOVI

Audi A3 delovi se u našoj ponudi mogu pronaći po pristupačnim cenama i najvećem asortimanu. Svi auto delovi za Audi A3 su proverenog kvaliteta koji garantuje naš portfolio od preko 50 dobavljača i brendova. Samim tim naša ponuda je napravljena da delove za Audi možete pronaći u svim cenovnim kategorijama prilagođenim za svačiji budžet. Trenutno Audi delovi broje preko 100000 artikala i svakoga dana ta brojka se dopunjuje novim proizvodima.

delovi audi a3, delovi za audi a3, audi a3 delovi

POPUSTI SU U TOKU !!!

POZOVITE I PROVERITE DA LI SMO NAJBOLJI

AUDI A3 DELOVI PONUDA

Naša ponuda delova za Audi A3 je formirana sa aspekta da cene delova budu prilagođene Vašem budžetu, vodeći računa da kvalitet delova ne dovodimo u pitanje. Naša saradnja sa više od 50 svetskih brendova omogućuje nam da Vam ponudimo što više različitih Audi A3 delova u svim cenovnim kategorijama. Audi delovi za Audi A3 koje prodajemo su kvaliteta fabričke ugradnje i većinom su to proizvođači koji svoje delove za Audi A3 prodaju i fabrikama automobila.

DELOVI ZA AUDI A3

Kategorije auto delova za Audi

AUDI A3 ORIGINALNI DELOVI

Originalni Audi A3 delovi se u auto industriji označavaju sa „OEM“ (Original Equipment Manufacturer). Sam prevod OEM nam govori da su to delovi napravljeni specijalno za Audi na osnovu tehničkih karakteristika koje je odobrio sam proizvođač automobila. To nam garantuje da će delovi koji se nalaze pod logom AUDI za model A3 biti potpuno istog kvaliteta i specifikacija kao i originalni Audi A3 delovi. Naravno originalni Audi A3 delovi su nekoliko puta skuplji od aftermarket delova i oni se u praksi u većini kupuju za delove kod kojih ne postoji ekvivalent na tržištu. Trudimo se da Vam obezbedimo Vaše delove za Audi A3 na vreme i sporuka oginalnih Audi A3 delova je između 3-15 dana.

audi a3 delovi lefindes, audi a3 delovi beograd, audi a3 delovi cenovnik
audi a3 delovi, audi a3 auto delovi prodaja
delovi za audi a3, audi a3 delovi beograd
delovi za audi a3, audi a3 delovi, audi a3 delovi online

AUDI A3

Ukratko o modelu Audi A3

Proizvođač automobila Audi je davne 1996 godine počeo sa proizvodnjom modela A3 kao odgovor na model Golf Volkswagena. Dizajner Dejvid Kafri je 1996 godine  predložio hečbek pod nazivom A3 koji se i danas proizvodi kao jedan od najpopularnijih Audi modela.

Imao je sofisticiran izgled i impresivan kvalitet izrade, a sve to sa cenom koja je bila na dohvat ruke mnogim vozačima koji su želeli takvu klasu automobila sa uvećanim performansama u odnosu na konkurente. Audi delovi za model Audi A3 koji se nalaze u našoj prodavnici su ekvivalntni delovima fabričke ugradnje.

Prva generacija: 1996-2005 (8L)

Kada je Audijev hečbek lansiran 1996. godine, A3 se brzo pozicionirao kao veoma tražen model. Zasnovan je na istoj platformi koju je koristio Mk4 Volksvagen Golf kada je stignao kasnije iste godine. U početku je bio dostupan samo kao hečbek sa troja vrata. Model sa petoro vrata došao je 1999. godine, kao i prvi S3.

Druga generacija: 2005-2013 (8P)

Druga generacija modela Audi A3 donela je sa sobom potpuno novi izgled, kao i neke nove varijante u liniji. Model sa petoro vrata sada je dobio naziv Sportback, ime koje je i danas prisutno u A3 asortimanu. Prvi A3 kabriolet – sa klasičnim platnenim gornjim delom – postao je dostupan 2008. godine, proširujući privlačnost ionako popularnog hatch modela.

Treća generacija: 2012-2020 (8V)

Treća generacija Audi A3 je po prvi put bila dostupna kao model sa troja i petoro vrata nakon predstavljanja na Ženevskom Moto Show održanom 2012 godine. 2013 godine Audi je dodao i limuzinu karoserije u A3 liniju. Time je Proivođač Audi uspeo da isti model prodaje i u saloon klasi.

Četvrta generacija: 2020- (8Y)

Kao odgovor na kupovne navike kupaca poslednjih godina, Audi više ne nudi varijantu A3 sa troja vrata, pri čemu je četvrta generacija modela dostupna samo kao Sportback model sa petoro vrata kao i limuzina lnasirana pd ovim modelom.

auto delovi za audi, audi delovi, audi delovi beograd, delovi za audi

AUTO DELOVI ZA AUDI A3

Pozovite našu službu prodaje i ostvarite popuste

AUDI DELOVI A3 CENA, GARANCIJA, ISPORUKA

Kako pronaći broj odgovarajućih delova za Audi A3?

Audi A3 delovi koje ste demontirali sa Vašeg vozila imaju utisnut ili zalepljen broj na sebi. Broj koji ste indentifikovali možete uneti u polje za pretragu na našem sajtu. Nažalost tehničke mogućnosti nekda ne dozvoljavaju da pronađete delove za Audi A3 koje ste tražili pa je jedina mogućnost poziv naše korisničke podrške.

Audi delovi poručivanje?

Iz iskustva u prodaji delova za Audi A3 možemo Vas savetovati da uvek pozovete naš Call centar. Tu će Vam se javiti iskusni prodavci koji će Vam pomoći u odabiru delova. Ukoliko ste pronašli deo i želite sami da izvršite kupovinu preko naše online prodavnice dovoljno je samo da odaberete brend i ubacite artikal u korpu. Nakon toga pratite instrukcije za plaćanje i isporuku.

Garancija na delove?

Audi delovi za A3 su specifični po svojim karakteristikama i kvalitet delova mora pratiti stroge Audijeve zahteve. Mi sarađujemo samo sa dobavljačima i brendovima koji su se pokazali kao približni ili jednako originalnim delovima za Audi A3. Garancija na sve proizvode je 12 meseci. Delovi za Audi A3 uvek dolaze do Vas sa računom i deklaracijom gde su iskazani zemlja porekla i uvoznik.

Isporuka?

Isporuka delova za Audi a3 je u roku od 24-48h osim u izuzetnim situacijama kada ste robu poručili iz inostranih magacina. Isporuka se vrši kurirskom službom na teristoriji čitave Srbije.

DELOVI UPIT

0 +
DELOVA U PONUDI
0 +
BRENDOVA NA STANJU
0 +
ISPORUČENIH PAKETA
0 +
ISPORUKA

AUDI A3 DELOVI BEOGRAD