AKUMULATOR AUDI

Akumulator za Audi modele Audi A2, A3, A4, A6, A8, Q3, Q5, Q7, Q8 možete pronaći u svim cenovnim kategorijama. Veoma je bitno da amperaža i izlazna snaga akumulatora bude odgovarajuća za model Vašeg Audi vozila. Da biste pronašli odgovarajući akumulator za Vaš Audi možete pozvati našu korisničku podršku koja će Vam pomoći u odabiru.

akumulator audi, akumulator audi cena, akumulatori za audi

POPUSTI SU U TOKU !!!

Najbolja cena akumulatora za Audi !!!

AUDI AKUMULATORI

Automobilska baterija ili akumulator na vozilu Audi ima funkciju za pokretanje  motornog vozila. Njegova energija je obnovljiva i on se neprestano prazni i dopunjuje u Vašem vozilu. Akumulator za Audi ima glavnu svrhu da obezbedi električnu struju za startni motor na električni pogon, koji zauzvrat pokreće hemijski motor sa unutrašnjim sagorevanjem koji zapravo pokreće vozilo.

akumulator bosch audi, akumulator audi bosch, bosch akumulatori
akumulatori exide, exide akumulatori cena
akumulator audi, akumulator za audi cena, audi akumulator
akumulatori audi varta, akumulator varta audi cena

IZDVOJENI ARTIKLI

Akumulator za sve modele Audi vozila

akumulator 70ah audi, akumulator start stop 70ah audi

Akumulator Audi 70Ah 760A

Brend: Bosch

Zemlja porekla: Nemačka

NA STANJU

akumulator 70ah audi, akumulator start stop 70ah audi

Akumulator Audi 50Ah 760A

Brend: Bosch

Zemlja porekla: Nemačka

NA STANJU

akumulator 70ah audi, akumulator start stop 70ah audi

Akumulator Audi 55Ah 760A

Brend: Bosch

Zemlja porekla: Nemačka

NA STANJU

akumulator 70ah audi, akumulator start stop 70ah audi

Akumulator Audi 60Ah 760A

Brend: Bosch

Zemlja porekla: Nemačka

NA STANJU

BRENDOVI

Svi svetski brendovi amortizera

varta akumulatori, akumulatori varta, varta akumulator cena
exide akumulatori cena, akumulatori exide cena
bosch
energizer akumulatori, akumulatori energizer

BOSCH NEMAČKA

Robert Bosch GmbH, poznatiji kao Bosch, je nemačka multinacionalna inženjerska i tehnološka kompanija sa sedištem u Gerlingenu, Nemačka. Kompaniju je osnovao Robert Boš u Štutgartu 1886. godine. Bosch je u 92% vlasništvu Robert Bosch Stiftung, dobrotvorne institucije.Iako se dobrotvorna organizacija finansira posedovanjem velike većine akcija, ona nema pravo glasa i uključena je u zdravstvene i socijalne probleme koji nisu povezani sa Boschovim poslovanjem.Većina proizvodnje i konsolidacije baterija se odvija u Bosch fabrici u Miškolcu u Mađarskoj, a deo u Penangu u Maleziji.

VARTA NEMAČKA

VARTA-u je osnovao Adolf Miler 1887. godine, a osnovana je 1904. kao podružnica Accumulatoren-Fabrik AFA. Posle Prvog svetskog rata, VARTA-u zajedno sa AFA-om su kupili nemački industrijalac Ginter Kvant i industrijalac i izvršni direktor VARTA-e dr Karl Herman Roderburg. Posle Drugog svetskog rata, većina akcija VARTA-e prešla je sa Gintera Kvanta na njegovog sina Herberta Kvanta. Podružnicu u Istočnom Berlinu je kasnije okupirao Sovjetski Savez i nazvana je BAE Batterien. Akumulator za Audi proizveden u Varti je dugo godina fabrički ugrađivan u sve modele.

EXIDE AMERIKA

Ekide je prvobitno bio brend za baterije koje je proizvodila kompanija The Electric Storage Battery Company, a kasnije je postala Exide Corporation koja posluje kao Ekide Technologies, ​​američka multinacionalna kompanija za proizvodnju olovnih baterija. Proizvodi automobilske i industrijske akumulatore.

audidelovi online, audidelovi beograd, audi autodelovi

ISPORUKA PORUČENIH DELOVA

Isporuka akumulatora na teritoriji Srbije u roku od 24-48h !!!

AUDI AKUMULATORI CENA I SPORUKA

Kako se pronalazi odgovarajući akumulator za Audi?

Da biste izbegli problem i ugradili neadekvatan akumulator u Vaš Audi potrebno je da pogledate u Vašoj servisnoj knjižici koliko ampera je imao fabrički akumulator. Ukoliko je na samom vozilu još uvek originalni akumulator možete pročitati amperažu sa utisnute nalepnice na samom delu.

Poručivanje ?

Ukoliko nemate podatke koliko ampera i koja je izlazna snaga fabrički ugrađenog akumulatora predlažemo Vam da pozovete našu korisničku podršku. Naši operateri raspolažu fabričkim audi programom i mogu Vam pomoći u odabiru akumulatora.

Garancija?

Garancija na akumulatore je u zavisnosti od brenda za koji ste se odlučili. Minimalna garancija na sve akumulatore je 24 meseca ali ona može biti i do 48 meseci ukoliko se odlučite za kvalitetniji akumulator za Audi.

Isporuka akumulatora?

Isporuka za Audi akumulatore se obavlja na teritoriji čitrave Srbije. Akumulatore šaljemo kuriskom službom i ta usluga se dodatno naplaćuje. Uobičajeno je da isporuku možete očekivati u roku od 24-48h na Vašoj kućnoj adresi.

UPIT ZA DELOVE

ARTIKALA U PONUDI
0 +
BRENDOVA NA STANJU
0 +
GODINA SA VAMA
0 +
ISPORUKA
0 +

PRODAJA AKUMULATORA ZA AUDI