MALI SERVIS AUDI

Mali servis na Audi modelima A2, A3, A4, A6, A8, Q3, Q5, Q7, Q8 se obavlja po unapred napravljenom intervalu koji propisuje fabrika. Cena za mali servis na Audi automobilima je u zavisnosti od modela, datuma proizvodnje, kubikaže itd. Predlažemo Vam da pozovete naš Call centar gde možete dobiti preciznu informaciju cene za mali servis na Vašem Audi modelu.

mali servis, filteri za audi, filter ulja audi, filter kabine audi

POPUSTI SU U TOKU !!!

Najbolja cena delova za Audi !!!

FILTERI ZA AUDI

Kada se pomisli na mali servis za Audi podrazumeva se da su Vam potrebni odgovarajući filteri kao i motorno ulje. Da biste uradili mali servis na Audiju potrebni su Vam: filter ulja, filter vazduha, filter goriva, filter (kabine) klime i motorno ulje specifičnog viskoziteta.

FILTER ULJA AUDI

Uljni filteri za sve Audi modele

Audi filter za ulje pomaže u uklanjanju zagađivača iz ulja motora vašeg automobila koji se mogu akumulirati tokom vremena dok ulje održava vaš motor čistim. Čisto motorno ulje je važno jer ako se ulje ostavi nefiltrirano tokom određenog vremenskog perioda, moglo bi postati zasićeno sitnim, tvrdim česticama koje mogu istrošiti površine u vašem motoru. U našoj ponudi možete pronaći filter za ulje za Audi modele A2, A3, A4, A6, A8, Q3, Q5, Q7, Q8.

mann nemacka
filtron
filter ulja audi hengst, filter vazduha audi hengst, mali servis audi
bosch

FILTER VAZDUHA AUDI

Vazdušni filteri za sve Audi modele

Audi filter za vazduh ima osnovnu funkciju čišćenja vazduha koji cirkuliše kroz sistem grejanja i hlađenja na Vašem automobilu. Filteri vazduha hvataju i zadržavaju mnoge vrste čestica i zagađivača koji mogu uticati na vaše zdravlje i udobnost, uključujući: prašinu i prljavštinu. U našoj ponudi možete pronaći filter za vazduh za Audi modele A2, A3, A4, A6, A8, Q3, Q5, Q7, Q8.

filter kabine audi a3, filter kabine audi a4, filter kabine knecht
filter kabine audi, filter klime audi cena, mali servis audi a3 a4
filter ulja audi A2, A3, A4, A6, A8, Q3, Q5, Q7, Q8
brendovi febi

FILTER GORIVA AUDI

Filteri goriva za sve Audi modele

Audi filter goriva se nalazi u dovodu za gorivo kako bi se zaštitili od zagađivača kao što su prljavština, prašina, ostaci i čestice rđe iz goriva. Filter za gorivo u modelu Audi štiti kritične delove motora tako što filtrira strane čestice koje potencijalno mogu da oštete injektor goriva. U našoj ponudi možete pronaći filter za gorivo za Audi modele A2, A3, A4, A6, A8, Q3, Q5, Q7, Q8.

brendovi meyle
valeo logo
blue print logo
filter goriva audi, audi filter goriva, filter za gorivo audi a4

FILTER KABINE AUDI

Filter kabine za sve Audi modele

Audi filter kabine je smešten na većini vozila iza kasete za odlaganje stvari , filter za vazduh u kabini je odgovoran za filtriranje vazduha koji ulazi u kabinu vozila kroz sistem grejanja i klimatizacije. Ovaj komad opreme je kritičan za održavanje zdravog kvaliteta vazduha u vašem vozilu, jer filtrira stvari kao što su: prašina, plesni, buđ. U našoj ponudi možete pronaći filter kabine (klime) za Audi modele A2, A3, A4, A6, A8, Q3, Q5, Q7, Q8.

audidelovi online, audidelovi beograd, audi autodelovi

ISPORUKA PORUČENIH DELOVA

Isporuka svih delova na teritoriji Srbije u roku od 24-48h !!!

MALI SERVIS AUDI CENA I ISPORUKA

Kako se pronalazi odgovarajući delovi za mali servis na Audiju?

Delove za mali servis na Vašem Audi vozilu možete pronaći preko programa koji se zove ETKA i koji je fabrički postavljen kao zvaničan softver od strane Audija. Da biste pretraživali u njemu potebno je imati licencu za korišćenje

Poručivanje ?

Ukoliko niste licencirani za pretragu i ne možete na taj način doći do kataloških brojeva koji su Vam potrebni za mali servis na Audi vozilu možete potražiti informacije u našoj korisničkoj podršci. Naši operateri raspolažu sa Etka programom i na osnovu broja šasije Vašeg automobila lako će pronači sve delove koji su Vam potrebni za mali servis.

Garancija?

Garancija na sve Audi auto delove kupljene preko našeg webshopa ili putem Call centra je 365 dana odnosno 12 meseci. Svi delovi koji su kupljeni kod nas sadrže deklaraciju na kojoj su jasno iskazani zemlja porekla i uvoznik.

Isporuka delova za Audi mali servis?

Isporuka Audi filtera i delova za mali servis se vrši pomoću kurirskih službi. Uobičajen rok za dostavu na teritoriji cele Srbije je 12-24h nakon poručivanja.

UPIT ZA DELOVE

0 +
ARTIKALA U PONUDI
0 +
BRENDOVA NA STANJU
0 +
GODINA SA VAMA
0 +
ISPORUKA

MALI SERVIS ZA AUDI